Topotech Advies kan voor een bouwkundig werk het volledige traject van voorbereiding uitvoering tot oplevering, begeleiden voor particuliere opdrachtgevers en overheden, architecten, aannemers en projectontwikkelaars. Natuurlijk zijn deelopdrachten zoals tekenwerk, berekeningen en calculaties ook welkom.

Voor particuliere sector kunnen wij het tekenwerk leveren voor verbouwingen, aanbouw en nieuwbouw van bijvoorbeeld de garage ,serre, keuken, badkamer of gehele woning. Het tekenwerk wordt uitgevoerd conform het bouwbesluit, ten behoefte van afgifte van een bouwvergunning. 
Het is mogelijk de bouwwerkzaamheden te calculeren op basis van voor genoemde tekeningen. Deze begroting is te gebruiken als basis materiaal in onderhandelingen over de aanneemsom. Aanvullend is het mogelijk dat Topotech Advies het werk voor u begeleid, door op te treden als directievoerder in naam van de opdrachtgever.

Voor de overheden en de zakelijke markt is het uitvoeren van de voorbereiding, het tekenwerk, calculatie en de directievoering de kracht van Topotech Advies. Alle beslommeringen van een bouwproject worden gestructureerd tot een heldere en beheersbaar project, waarin beslispunten duidelijk worden aangegeven en vastgelegd. Deze heldere afspraken zijn de basis tot een goede relatie tussen opdrachtgever en aannemer, zonder een lange nasleep na de oplevering.
Ook zijn wij actief om het beheer van uw bouwkundige objecten te vereenvoudigen en beheersbaar te maken. Voor diverse objecten is een eerste aanzet tot rationeel projectmatig beheer opgesteld, waarna een geformuleerd beheersplan is geactiveerd en ge´mplementeerd in een organisatie. 

 

Een referentielijst wordt spoedig toegevoegd.

Particuliere woningbouw (nieuwbouw)

Particuliere woningbouw (verbouw)

Hotel Haarhuis (zakelijke vergunningen)

Bedrijfspanden